Verhuisbedrijf Heemstede

Verhuishuisbedrijf ExtraHanden is dé professionele en betaalbare partner op het gebied van efficiënte verhuizingen. Onze betrouwbare verhuizers werken uitsluitend met de beste verhuismaterialen en kunnen snel en flexibel worden ingezet in de omgeving van Heemstede. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en profiteer van onze scherpe tarieven.

Scherp en eerlijke prijzen
Professionele verhuizers
Verzekerd tegen schade
Verhuizen vanaf 299,-

Goedkoop verhuizen van en naar Heemstede!

Een nieuw huis of kantoor, een verhuizing kost al genoeg stress en geld. Door onze scherpe tarieven bent u geen dief van uw eigen portemonnee en verlichten wij de stress van een verhuizing. Sterker nog, wij zorgen ervoor dat uw verhuizing leuker word! Wij ontzien u namelijk ook in het inpakken van verhuisdozen, sjouwen en ontruimen. En als u nog een plankje aan de muur nodig heeft, dan klaren wij deze klus ook graag voor u. Wij zorgen ervoor dat u verhuizing van en naar Heemstede een feestje word.

Particulier of zakelijk verhuizen in Heemstede?

Ben je van plan om particulier of zakelijk te verhuizen? Verhuisbedrijf ExtraHanden in Heemstede heeft een uitstekende verhuisservice voor de hele regio. Of je nu verhuist van Heemstede, of naar Heemstede, wij zorgen ervoor dat jouw verhuizing vlekkeloos verloopt. Onze service is niet beperkt tot één doelgroep. Wij helpen zowel studenten, als grote kantoren van multinationals met het verhuizen van hen complete inboedel.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan bij onze verhuisdienst in Heemstede!

Volledig uitbestede verhuizing van of naar Heemstede

Het is ook mogelijk om uw verhuizing volledig uit te besteden. Zo kunt u bij Verhuisbedrijf Heemstede ook terecht voor het leveren van verhuisdozen, het inpakken van verhuisdozen, het demonteren en monteren van kasten of bedden etc.

Gegarandeerde verzekeringsdekking als u verhuist
Betaal alleen voor gewerkte uren
Deskundige en vriendelijke verhuizers op de vloer
7 Dagen in de week verhuizen van of naar uw bestemming.
Neem nu contact op met onze contactpersoon in Heemstede!
Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field

Wat kost verhuizen van en naar Heemstede?

Wat leuk, binnenkort ga je verhuizen!
Wij helpen je natuurlijk graag verder, maar wat gaat dit kosten!?
Verhuisbedrijf ExtraHanden in Heemstede geeft je hier snel duidelijkheid over.
Verhuizen is maatwerk, en daarom hebben we een speciale pagina om een prijs te berekenen.
Klik op de knop hieronder om een prijs op te vragen.

Onze heldere tarieven van onze verhuisservice in Heemstede!

Ons verhuisbedrijf in Heemstede staat bekend om het maken van duidelijke afspraken. Voor elke offerte maken wij een duidelijke prijsafspraak, en wordt u niet achteraf verrast. Hieronder een vind u overzicht van onze tarieven.

Vraag vrijblijvend naar een offerte.
Wij hanteren altijd een vaste en scherpe prijs zodat u weet waar u aan toe bent.

Onze tarieven

Alle tarieven zijn per uur.

Verhuiswagen &
Verhuizer

€55,-

Verhuizer

€25,-

Verhuislift

€75,-

Óók werken met dé best beoordeelde verhuisdienst?

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

0
/10

Snel, Betrouwbaar, en Efficiënt

Een verhuizing is iets wat je snel afgehandeld wilt hebben. Het is begrijpelijk als je zelf niet je verhuizing wilt regelen. Het kan zijn dat je er niet in staat toe bent, of dat je niet over de juiste wagens of materialen beschikt. In het geval dat onze verhuisservice uw verhuizing voor u uit handen neemt is het begrijpelijk dat u een partij heeft die zorgvuldig met uw spullen omgaat. Ons verhuisbedrijf in Heemstede heeft kundig personeel die uw eigendommen met respect behandeld. Ze daar onze snelle en efficiënte werkwijze tegenover en je hebt de drie ingrediënten van ons verhuisbedrijf ExtraHanden in de regio Heemstede!

Tijdelijk opslag in Heemstede

Zit je tijdelijk tussen de huizen in, of verschillen de vierkante meters van uw huidige woning met dat van uw nieuwe woning? Via ons kunt u gemakkelijk tijdelijke opslag aanvragen. Afhankelijk van uw benodigde ruimte kunnen wij u een prijsvoorstel doen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over deze dienst.

×