Zakelijk Verhuizen

Wij verhuizen regelen uw zakelijke verhuizing schadevrij en tegen een scherp tarief! Ons verhuisbedrijf heeft veel ervaring in de zakelijke sector en heeft al door heel Nederland bedrijven succesvol geholpen met hen bedrijfsverhuizing. Bekijk snel onze pakketten, en wellicht verhuist u binnenkort samen met een van de best beoordeelde verhuisdiensten van Nederland!

Scherp en eerlijke prijzen
Professionele verhuizers
Verzekerd tegen schade
Verhuizen vanaf €320,-

Zakelijke verhuizing door ExtraHanden!

Bent u van plan om uw organisatie of bedrijf te verhuizen? Er zijn veel dingen waarmee u rekening moet houden bij het zakendoen. Een van de belangrijkste aspecten hiervan is planning. Je bedrijf moet natuurlijk altijd bereikbaar zijn voor klanten en jij en je collega’s moeten zo snel mogelijk in een vaste positie zitten. Om deze reden is het belangrijk om alle inventaris in te pakken en het uitpakken goed aan te laten sluiten op de nieuwe locatie. Een professioneel bedrijf als ExtraHanden weet van aanpakken en kan in korte tijd veel doen.

Door onze jarenlange ervaring in bedrijfsverhuizingen weten wij precies hoe een efficiënte bedrijfsverhuizing er uit moet zien. Samen maken we een planning zodat uw verhuizing zo weinig mogelijk invloed op uw bedrijfsactiviteiten heeft.

Altijd bij uw zakelijke verhuizing:

Betrouwbaar personeel

Onze verhuizers gaan respectvol met uw eigendommen om. Iedereen die voor ons werkt heeft een verklaring omtrent gedrag. Verhuisbedrijf ExtraHanden werkt dus uitsluitend met ervaren verhuismannen en vrouwen die netjes met uw spullen omgaan.

Veilig transport

Onze goed onderhouden verhuiswagens en ervaren chauffeurs brengen uw inboedel veilig en vertrouwd naar hen nieuwe locatie. Tevens zorgen we ervoor dat uw inboedel netjes in ingepakt en dat deze beschermd zijn tegen deuken en krassen.

Verzekerd verhuizen

Al onze werkzaamheden zijn verzekerd. Dit betekend dat al uw inboedel veilig bij ons is, vanaf het moment van ophalen, tot op het moment van installeren. Gelukkig komt het bijna nooit voor dat er schade word gemaakt, maar als het toch gebeurd is het fijn dat uw spullen verzekerd zijn. Geen zorgen meer voor uw verhuizing!

Wat kost een bedrijfsverhuizing?

Bij verhuisbedrijf ExtraHanden bent u verzekerd van scherpe tarieven voor uw zakelijke verhuizing. Wij hebben verschillende verhuispakketten voor elk grootte. Zo kunt u met pakket 1 al vanaf €320 een complete verhuizing met verhuiswagen en twee verhuizers voor 4 uur afnemen. Naast deze verhuispakketten is het ook nog mogelijk om een verhuislift bij uw verhuizing te reserveren.

Extra diensten zoals onze klus service en inpak service kunnen in overleg worden toegevoeg. Ook voor verhuisdozen, verhuisdekens en opvulmateriaal bent u bij ons aan het goede adres.

Wij helpen u graag verder met onze verhuisdiensten voor groot en klein budget.
We kijken er naar uit om uw zakelijke verhuizing van A tot Z te regelen.

Vraag vandaag nog een offerte aan bij een van dé best beoordeelde verhuisbedrijven van Nederland!

Verhuislift nodig?

De kans is groot dat u een verhuislift nodig heeft voor uw zakelijke verhuizing. Via ons verhuisbedrijf kunt u tegen een scherpe prijs een verhuislift huren.

Wij verhuren onze verhuisliften ook apart, dus als u zelf uw verhuizing regelt kunnen wij een verhuislift faciliteren. Laat u de complete verhuizing door ons uitvoeren, dan zit in de meeste gevallen de verhuislift in de prijs.

Slechts €75,- per uur
Incl. verhuizer en evt. wagen
Ideaal voor grotere verhuizingen

Bereken hier de kubieke meters voor je verhuizing!

Deze mensen hebben al een verhuizing door ons laten uitvoeren

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

Ook voor verhuisbenodigdheden zit je bij ons goed!

Met onze verhuisbenodigdheden kunt u zich goed voorbereiden op uw zakelijke verhuizing! Onze verhuisdozen en inpakmaterialen zijn essentieel voor een verhuizing, en voorkomen krassen en deuken in uw inboedel.
Van verhuisdozen tot verhuisstickers, bij ons kunt u al deze spullen bestellen.

U kunt onze verhuisdozen en inpakmaterialen bestellen door contact met ons op te nemen of door een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Verhuisdozen

Onze sterke verhuisdozen zijn makkelijk op te tillen, en zijn makkelijk op te stapelen.

Verhuisdekens

Onze verhuisdekens zorgen ervoor dat uw inboedel deuk en kras vrij op uw nieuwe bestemming aankomen.

Opvulmateriaal

Gebruik opvulmateriaal om verschuivingen te voorkomen en stevigheid van de verhuisdozen te garanderen!

×