Verhuizen

Bij ons kunt u ook een verhuislift huren om al uw zware meubels veilig en makkelijk te verhuizen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar, of het nu gaat om een studentenkamer verhuizen of een complete woning met inboedel. Wij werken met verschillende maten bussen. Indien nodig nemen we een verhuislift mee. En wat als uw dierbare servies onverhoopt toch beschadigd raakt? Daarvoor zijn wij uiteraard verzekerd met een transportverzekering van Interpolis.

Scherp en eerlijke prijzen
Professionele verhuizers
Verzekerd tegen schade
Verhuizen vanaf €320,-

Verhuisbedrijf ExtraHanden

Verhuisdiensten voor iedereen!

Particulier

Met onze ervaren en betrouwbare verhuizers regelen wij een snelle verhuizing. Wij pakken uw eigendommen zorgvuldig in met onze verhuisdekens, en zorgen ervoor dat uw dierbare bezittingen geen gevaar lopen tijdens transport en installatie op uw nieuwe locatie. Uw inboedel is teven verzekerd tegen schade, zo kunt u met een gerust hart een verhuizing laten uitvoeren door verhuisbedrijf ExtraHanden!

Zakelijk

Om uw dagelijkse bedrijfsvoering zo min mogelijk te belasten is een efficiënte zakelijke verhuizing van groot belang.
Ons verhuisbedrijf heeft veel ervaring in zakelijke verhuizingen en kan zich flexibel aanpassen aan de planning van uw verhuizing.
Samen stellen we een zorgvuldig verhuisplan op zodat u snel weer kan doen wat u het liefste wilt, namelijk ondernemen!

Intern Verhuizen

Voor grote panden is het mogelijk om een interne verhuizing uit te voeren. Een interne verhuizing komt vaak voor bij verbouwingen, en of een nieuwe inrichting van villa’s, kantoorpanden en scholen. Een interne verhuizing door ons bedrijf word altijd in overleg gepland. Bij een interne verhuizing moet u denken aan het verplaatsen van bureaus, archiefkasten of andere inboedel.

School Verhuizing

Een schoolverhuizing is vaak een grote klus. Bij onze schoolverhuizingen passen we onze planning aan, aan de school. De dagelijkse activiteiten hoeven dus niet stil komen te liggen. Juist hierom kan het mogelijk zijn dat we buiten onze openingstijden een verhuizing kunnen regelen. Een scholen verhuizing kan ook een interne verhuizing zijn. Neem gerust contact met ons op voor de best oplossing!

×